Individuele begeleiding voor ouders van atleten

Voor ouders die graag hun kinderen willen ondersteunen in het uitbouwen van de sportieve dromen van hun jonge sporters, bied ik ook individuele begeleiding aan.

Ondersteuning

van next-gen

atleten

Op die manier kunnen zij de volgende generatie sporters bijstaan na onze samenwerking via:

  • Optimale ondersteuning bij verlies
  • Begeleiding in aanloop naar de wedstrijden met een gezonde spanning
  • Motiverende ondersteuning van jonge sporters in het omgaan met stress
  • Vragen op maat

Hoe ga ik te werk

01.

Intakegesprek


Tijdens een intakegesprek kaderen we samen de nood van jouw atleet.

02.

Actieplan


Dit volgen we op met 1 of meerdere begeleidingsmomenten waarin we aan de slag gaan met concrete tips en tricks.

03.

evaluatie


Nadien volgen we de vooruitgang op tijdens 2 sessies met telkens een tussenpauze van 2 maanden.

mama jarno
jarno

Mama van jarno (10)
TenNissen

“Wij zijn bij Katrien terechtgekomen omdat we voor Jarno advies en hulp nodig hadden wat betreft zijn concentratieprobleem op het tennisplein en op school. Daarnaast durfde hij ook heel boos worden op zichzelf tijdens een wedstrijd.

De open en eerlijke communicatie is iets wat mij als ouder enorm aansprak en voor Jarno voelde het niet aan alsof hij naar een psycholoog ging. De manier van aanpakken was op het juiste niveau en met de juiste tools.

Op tennisvlak werden hem tips aangereikt die hij dan wel en dan niet toepaste, veel hing af hoe diep hij zelf op dat moment zat in zijn concentratie en in zijn boosheid. 

Jarno zelf ging met veel plezier naar Katrien. Wat hem aansprak was ook dat zij zelf een topsportster is geweest wat een extra band schept.

Workshops

Workshops

Workshops

Mijn aanbod omvat lezingen of workshops rond allerhande thema’s binnen de sportpsychologie. Deze workshops zijn interactief voor een optimale retentie en worden helemaal op maat samengesteld.

De rode draad doorheen mijn workshops is steeds het brengen van informatie/onderwerpen op een praktische, interactieve en concrete manier voor ouders die een atleet in huis hebben binnen de competitiesport.

Wil je nauw betrokken zijn bij jouw atleet en ben je begaan met zijn of haar welzijn? Ontdek dan hoe ik jou kan bijstaan.

  • Optimale communicatie
  • Initiatie in de sportpsychologie
  • Omgaan met sportende kinderen